Rólunk

 

 

A Trevenum Kft. 8 éve arra törekszik, hogy minden Vevőt, akinek erősáramú vagy villamosságtechnikai termékekre, szolgáltatásra van szüksége – az építőiparban, kiskereskedelemben, intézmények számára – maximálisan kiszolgáljon. Széles termékportfólióval rendelkezünk, több, mint 70.000 terméket biztosítunk vásárlóink számára. Cégünknél dolgozó szakembereink arra is felkészültek, hogy szaktanácsokkal segítsék vevőinket a céljuknak leginkább megfelelő termékek kiválasztásában.
A termékek ismeretén túl ránk bízhatja egy komplett építkezési projekt világítástervének elkészítését, irodaházak világításigényének feltérképezését vagy napelemes világítási megoldások tervezését és telepítését. Legyen szüksége egy ház felújításához egy tucat LED spotlámpára vagy egy sportcentrum átépítéséhez egy komplex világítástervre, mi állunk rendelkezésre!

Tevékenységeink

Hazai és import világítástechnikai termékek kis- és nagykereskedelme

Villanyszerelési anyagok forgalmazása

Online értékesítés webáruházunkon keresztül – villanyaruhaz.hu

Területi képviselői hálózat az ország teljes területén

Szolgáltatásaink

Egyedi ügyfélkezelés az ajánlatok készítésétől az áruszállításig

Kiváló minőségű termékek a legkedvezőbb áron

Világítástechnikai újdonságok bemutatása, szaktanácsadás, tervezés

Energiatakarékossági tanácsadás

Projekt tanácsadás A-tól Z-ig

Viszonteladói partnerek kiszolgálása

Ingyenes szállítás

KIKNEK VAGYUNK IDEÁLIS PARTNERE?

Termékportfoliónknak és szakértelmünknek köszönhetően maradéktalanul ki tudunk szolgálni villanyszerelőket, berendezésgyártókat, viszonteladókat, építészmérnököket, intézményeket, karbantartókat, önkormányzati projekteket. Kattintson a megfelelő kategóriára még több információért!

0